Ulični lokali i uredski prostori

Ratkajev prolaz 8, Zagreb

Zgrada u Ratkajevom prolazu br. 8 nedavno je adaptirana, a novouređeni poslovni prostori pružaju sav komfor modernog poslovanja: grijanje/hlađenje fan-coil sistemom, potreban broj telefonskih linija putem digitalne centrale, regalno vođenje telefonske, elektro i kompjuterske instalacije, vatrodojava, prostor porte, postavljena kompjuterska mrežna instalacija, a posebnu pogodnost pruža mogućnost brze pregradnje prostora putem mobilnih ili fiksnih pregradnih stijena prema potrebama klijenta, te njihovo stalno prilagođavanje izmjenama organizacije poslovanja, budući su sve instalacije i otvori izvedeni tako da prostori mogu funkcionirati u postojećem ili nekom drugom rasporedu.

Parkiranje je moguće na ulici ispred objekta ili na drugim javnim parkirališnim mjestima u blizini, zakup kojih je moguće ostvariti u direktnom kontaktu sa nadležnim službama Grada Zagreba, a važno je napomenuti da se u neposrednoj blizini objekta nalazi i velika javna garaža.

Metroholding je vlasnik dva ulična lokala potpuno uređena za opću namjenu, uredskih prostora u prizemlju, I i II katu, te stambeno-poslovnog prostora na III katu i pomoćnih prostora u podrumu.

PONUDA


Uredski prostor - prizemlje 122 m2 iznajmljeno
Uredski prostor - 1. kat (dvorište) 150 m2 iznajmljeno
Uredski prostor - 1. kat (ulica) 182 m2 iznajmljeno
Uredski prostor - 2. kat (ulica) 183 m2 iznajmljeno
Stambeno-poslovni prostor - 3. kat 114 m2 iznajmljeno
Kantina - podrum 46 m2 iznajmljeno
Ulični lokal L2 - prizemlje 84 m2 iznajmljeno
Ulični lokal L1 - prizemlje 43 m2 iznajmljeno

GALERIJA - UREDSKI PROSTORI


GALERIJA - LOKALI


TLOCRTI


Podrum
Prizemlje
1. kat
2. kat
3. kat

LOKACIJA