Rezidencijalne vile

Slavujevac 8, Zagreb

Slavujevac je spektakularni posjed strateški pozicioniran na imanju od 3200 m2 urbanog zelenila Tuškanca. Vanjski prostor je dizajniran na način da oduzima dah iznimnim prizorima i osigurava funkcionalni prostor za dvije vile postavljene na 500 m2 funkcionalnog prostora.

Imanje se nalazi u blizini nekoliko veleposlanstava i samo 15 minuta hoda do glavnog gradskog trga Trga bana Jelačića. Suvremena arhitektura i gradnja predstavljaju garanciju za visoki životni standard.

Ako je život u opuštajućoj atmosferi i ugodnom obiteljskom okruženju Vaš stil života vile su jedan od vaših glavnih izbora što Zagreb ima za ponuditi.

DOKUMENTI


Katalog_vile_Slavujevac.pdf

PONUDA


Vila Erika
Ova moderna vila rasprostire se na četiri etaže unutar koje prostrana dnevna soba s blagavaonicom i kuhinja čine izvrstan životni prostor dizajniran da istakne sve svoje prednosti i pruži idealno okruženje za uživanje i zabavu. Prostrani studio na najvišoj etaži se lako može pretvoriti u prostor za zabavu, sastanke ili prezentacije. Svaka od tri spavaće sobe ima svoju vlastiti kupaonu. Prostor za odjeću, prostor za rekreaciju sa saunom, ostava te garaža upotpunjuju bogato uređen interijer vile. Važno je napomenuti da su prilikom gradnje korišteni vrhunski, kvalitetni materijali koji slijede sve suvremene ekološke norme.
Vila Franjka
Atraktivno dizajnirana vila sa četiri spavaće sobe nudi tri etaže udobnosti. Južna strana vile je otvorena prema panoramskom pogledu koji jednostavno poziva na opuštajuće trenutke. Terase i vrt na krovu vile čine jedinstven prostor koji nudi puno svjetla i prozračnosti. Velika dnevna soba zajedno sa kuhinjom, radnom sobom, prostorom za rekreaciju, ostavom i garažom daju garanciju luksuznog i ugodnog življenja. Posebnost ove vile leži i u vinskom podrumu koji se s lakoćom može pretvoriti u prostor za vježbanje, rad ili odvojeni apartman.

GALERIJA


Vila Erika

Vila Franjka

TLOCRTI


Vila Erika

Smještaj vila
Prizemlje
1. kat
Mansarda
Podrum

Vila Franjka

Smještaj vila
Podrum
Prizemlje
1. kat
Krov

LOKACIJA